Noktober har i 2017 sparet planeten for
 

0
0
0
 

Er du i tvivl om, hvad Noktober egentlig er?

 


Noktober skal gennem oktober måned sætte fokus på, at vi danskere har nok nyt. Hvis én dansker stopper med at shoppe nyt i en måned, kan det spare miljøet for op til 15.400 liter vand. Tekstilproduktion er verdens 4. mest forurenende produktion og er mere miljøbelastende end plastproduktion. I Danmark er vi det land i norden, som har det største tøjforbrug. Ikke nok med at du sparer utrolig meget vand under Noktober, så vil du naturligvis også spare penge - vi danskere bruger i gennemsnit 1085 kr. om måneden på nyt tøj.

Hvad kunne du vinde? 🎁
Hvis du var med til at holde shoppestop af nyt i oktober, sparede du vand og penge, og så kunne du oven i hatten vinde et ophold for to inkl. 3 retters middag til Ystad Saltsjöbad (værdi af 4085 SEK). Det er vist det, man kalder en win-win-win situation! Vinderen er trukket - du kan se hvem der vandt i videoen ovenover. 

Hvordan holder man Noktober? 😇
Som deltager i Noktober skal du gennem hele oktober måned holde dig fra at shoppe nyt. Hos Tradono går vi all-in på Noktober, men vi er ikke fanatiske - man må selvfølgelig gerne købe secondhand. Vi vil gerne opfordre alle til at holde Noktober sammen med os, for både miljøet og din økonomis skyld. 

Noktober handler ikke kun om at stoppe med at købe nyt, men også om at sælge – 30% af alt det tøj vi har liggende, bruger vi nemlig slet ikke. Udover shoppestop af nyt hele oktober, skal vi også have solgt ud af noget af det, som vi ikke bruger længere. Under Noktober skal man derfor sætte mindst én ting til salg på Tradono.

Er du med? 👫
Forestil dig hvis vi fremover kan få bare 5% af alle danskerne til at holde Noktober hvert år.... Så vil vi hvert år spare miljøet for vand svarende til 147 millioner brusebade! 👀

Vi håber, at du vil være med til at holde Noktober med os næste år 

 

Vi har samlet lidt billeder og fakta, som du kan hente her 

Pressehenvendelser

 

Frederikke Sillehoved
frederikke@tradono.dk
+45 22 80 74 76

Sascha Qvist Kring
sascha@tradono.dk
+45 53 57 49 99